Mediator-Feuerstein-Buc-Radulescu-Andreea

Andreea Rădulescu

Psihopedagog, consilier în dezvoltare personală, coach acreditat, facilitator de constelații familiale și sistemice, mediator Feuerstein.

Sunt Andreea Rădulescu, consilier în dezvoltare personală, coach acreditat național și internațional și mediator în metoda Feuerstein. Am o vastă experiență în lucrul cu copiii și adulții, sprijinindu-i în procesul de autocunoaștere și conștientizare a potențialului propriu. În decursul anilor de studiu, am urmat, pe lângă certificările enumerate anterior, și cursuri de art-terapie, analiză tranzacțională, mindfulness, ateliere de wing-wave coaching, parcurgerea unor sisteme de autocunoaștere (Cheile Genelor, Human Design, Astrologia Maya, I-Ching, Feng-shui, Qimen etc.), tehnici de lucru cu copiii, iar în prezent urmez o formare în constelații familiale și sistemice.
În cadrul atelierelor pe care le susțin, aplic metode precum fosfenismul, mandalele, tehnici de vedere intuitivă, Feuerstein, art-terapie, lucrul cu cardurile metaforice și meditații ghidate. Acestea sunt tehnici de creștere conștientă care pot fi utilizate atât cu copiii, cât și cu adulții.
Sunt o persoană blândă, prietenoasă, văd dincolo de „măști” lumina interioară a fiecărui individ și onorez resursele interioare ale acestuia. Consider respectul, iubirea și asumarea responsabilității printre cele mai importante valori umane pe care le urmez în viața de zi cu zi.
Mă bucur să ne conectăm și sunt recunoscătoare că pot contribui în procesul tău de creștere conștientă!

Area of Expertise : FIE Basic I și II, FIE Standard I