Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Conferința Națională Feuerstein, 19 octombrie 2024 Brașov, format hibrid: fizic & online

19 octombrie @ 9:30 AM 5:00 PM

Conferința Națională Feuerstein format hibrid 19 octombrie 2024 Brașov

Pe 19 octombrie 2024, vă invităm la Conferința Națională Feuerstein, ediția 2024, în format hibrid, cu participare în sală, la Brașov, sau online pe Zoom. Vă propunem o zi plină de inspirație, în care vom avea parte de informații noi, verificate, cu caracter științific.

Conferința se adresează psihologilor, psihoterapeuților, profesorilor, educatorilor și mediatorilor Feuerstein sau părinților care sunt interesați de dezvoltarea cognitivă, emoțională și comportamentală a copiilor.

Ne propunem să unim noi punți educaționale, să explorăm noi oportunități pentru educație și să redefinim perspective pentru viitorul societății actuale prin aplicabilitatea metodei Feuerstein. Programul Conferinței include mai multe prezentări susținute de invitații speciali din țară și din străinătate, centrate pe tema principală:

POTENȚIAL, REZILIENȚĂ, PERFORMANȚĂ – Dezvoltarea cognitivă, emoțională și comportamentală a copiilor

Alături de invitați surpriză, suntem onorați să-i avem ca invitați speciali, vorbitori la Conferință, pe:

Dr. Dragoș Iliescu – Prof. univ. dr. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București; Directorul Școlii doctorale; Președinte al Comisiei Internaționale pentru Teste (ITC), cercetător și autor.
Titlul prezentării: în lucru

Dr. Nistor Becia – Consul Onorific al României în Țara Galilor și Psiholog Principal la Consiliul de Sănătate Swansea Bay din Marea Britanie
Titlul prezentării: Developing Inovative Global Partnerships to Improve the Health Sector/ Dezvoltarea parteneriatelor inovatoare la nivel global pentru îmbunătățirea domeniului sănătății.

Dr. Clare Trudgeon – Psiholog clinician consultant – Coordonator și manager clinic al echipei specializată în comportament (SBT) la Consiliul de Sănătate Swansea Bay.
Titlul prezentării: Addressing Challenging Behaviour with Positive Behaviour Support (PBS)/ Abordarea comportamentului provocator cu suportul comportamentului pozitiv (PBS)

Dr. Eugen Avram  prof. univ. dr. Facultatea de Psihologie și Științele Educației București. Președintele Asociației de Terapii cognitiv-comportamentale și programe de reabilitare.
Titlul prezentării: în lucru

Dr. Otilia Anca Todor – conf. univ. dr. Facultatea de Psihologie și Științele Educației Universitatea Spiru Haret, Președintele Asociației Feuerstein, fondatorul Centrului de Formare și Psihologie Otilia Todor, Centru de training internațional acreditat Feuerstein de către Institutul Feuerstein din Israel 
Titlul prezentării: în lucru

Sunt mai bine de 16 ani de când Metoda Feuerstein a început să fie utilizată în România, într-un cadru reglementat odată cu înființarea Asociației Feuerstein. Pe atunci nu ne puteam imagina impactul valoros pe care aceasta îl va avea, peste timp, asupra a ceea ce urma să devină comunitatea Feuerstein în țara noastră. Efectele au fost semnificative atât la nivel educațional, prin copiii și adolescenții care au beneficiat de metodă în sprijinul educației lor, cât și vocațional, prin dumneavoastră – toți cei care ați devenit mediatori Feuerstein, ați transformat această acreditare internațională într-un scop în viață și ați participat activ la geneza acestei comunități.

Conferința va fi acreditată cu puncte de către Colegiul Psihologilor din România și va fi acreditată cu credite pentru cadrele didactice.

Bilete participare:

Participare în sală:

Bilet Conferința Națională Feuerstein format fizic 19 octombrie 2024 Brașov

330 Lei – până la data Conferinței, până la epuizarea biletelor
280 Lei – Early Bird pentru înscrieri cu plata participării până la data de 31 august 2024

În cazul participanților la conferința în format fizic, în biletul conferinței sunt incluse toate produsele de la coffee-break și masa de prânz, cu mâncare de tip finger-food, iar avantajul este că puteți face cunoștință și schimb de experiență cu cei prezenți și în timpul acestor momente.

Participare online pe Zoom:

Bilet Conferința Națională Feuerstein format online pe Zoom 19 octombrie 2024 Brașov

200 Lei – până la data Conferinței, până la epuizarea biletelor
150 Lei – Early Bird pentru înscrieri cu plata participării până la data de 31 august 2024

Pentru a vă înregistra la conferință, vă rugăm să achiziționați biletul dorit, cu plata cu cardul online sau cu plată cu transfer bancar. Pentru plata prin transfer bancar, în urma înregistrării, veți primi factura și detaliile pentru plată pe e-mail, inclusiv pentru participanții din Brașov.

Înregistrările sunt valide începând cu data plății. Verificați și în folderul Spam dacă e-mailul cu detaliile de plată nu ajunge în scurt timp de la înregistrare și adăugați adresa info@feuerstein.ro la Contacte.

Returnarea taxelor de participare

Cererile de anulare a participării se trimit pe e-mail info@feuerstein.ro. Cererile de anulare a participării până în data de 19 septembrie 2024 au dreptul la o rambursare completă a contravalorii biletului achitat. În cazul anulării participării în perioada 20 septembrie – 4 octombrie 2024, contravaloarea biletului va putea fi returnată în procent de 50%. Pentru anulările de participare înregistrate începând cu data de 5 octombrie 2024, contravaloarea biletului nu va mai putea fi returnată, dar deținătorul biletului poate trimite un înlocuitor.

Ai întrebări despre metoda Feuerstein sau dorești să afli mai multe detalii referitoare la Conferința Națională Feuerstein din 19 octombrie 2024?
Contactează-ne la info@feuerstein.ro sau 0766 434 866
ori completează Formularul de contact din site

Detalii

Dată:
19 octombrie
Oră:
9:30 AM – 5:00 PM
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,

Centrul de conferințe Europa, Aro Palace Brașov

B-dul Eroilor 27-29
Brașov, Brașov 500030 România
0040720 000 548
Vezi site-ul web Loc de desfășurare